Garmin Quest

Voor motor- en autoritten gebruikten we de Garmin Quest (model 1, het “Benelux-model”).

Garmin Quest

De Quest is voorzien van een kleuren TFT-scherm (hoge resolutie) en kan voorzien worden van (optioneel) kaartmateriaal middels een usb-verbinding met een computer. Kaartmateriaal wordt geladen in het interne geheugen van circa 243 MB.

Ons apparaat is voorzien van City Navigator-kaartmateriaal. Gezien de omvang van het interne geheugen is slechts een deel van Europa geladen. De interne batterij zorgt voor een gebruiksduur van circa 15 tot 20 uur indien het apparaat niet is aangesloten op een stroombron, zoals de sigaretten-aansteker of een netstroom-adapter. De antenne is wat minder gevoelig dan de antenne van de Map 60C.

Vanwege het routeerbare kaartmateriaal (OT-versie) is de Quest zeer geschikt voor het rijden van motorritten en als routeplanner binnen Nederland of binnen Europa (mits de juiste kaarten geladen zijn).

De Quest kan, dankzij de oplaadbare interne batterij, ook gebruikt voor wandelingen, fietstochten, geocaches, e.d.
Door het handzame formaat kan de Quest eenvoudig in de jaszak opgeborgen worden.

De Quest 1 is opgevolgd door de Quest 2, het model dat gebruik maakt van een ander formaat kaartmateriaal (NT-versie) en dat geheel Europa in het geheugen heeft geladen. Het formaat van de Quest 2 is gelijk aan het formaat van de Quest 1.

Print Friendly, PDF & Email